OM 4T

hvem er vi og hvad tilbyder vi?

4T er bindeleddet mellem teleselskaber og indholdsudbydere

sporgsmoltegn

4T indgår aftaler med indholdsleverandører og IT-virksomheder således, at man kan betale for tjenester og ydelser, hvor betaling foregår via brugernes mobilregning eller deres taletidskonto.

4T formidler betaling for donationer, billetter og digitale tjenester, og der kan maksimalt opkræves 2.220 DKK per måned per telefonnummer. 4T formidler ikke betalinger for fysiske varer. 

4T er etableret som knudepunktet mellem teleselskaberne og aggregatorer og indholdsudbydere. 4T håndterer de tekniske og kommercielle aspekter i forhold til teleselskaberne og formidler samtidig betaling fra teleselskaberne til aggregatorer og indholdsudbydere. 

Hvis du er kunde hos et teleselskab og har indsigelser mod regning eller indhold så kan du læse nærmere om hvem du skal henvende dig til, på siden ”Kundeservice”. 

4T formidler betalinger via telefonregningen

kundeservice-01

I Danmark er mobilbetalinger via telefonregningen formentlig bedst kendt i forbindelse med donationsaktiviteter som Danmarksindsamling og Knæk Cancer, hvor man kan donere penge via et fire-cifret sms-nummer. Men 4T formidler i stort omfang betalinger via telefonregningen uden, at kunden skal sende en SMS. 4T er f.eks. betalingsformidler på Apple Itunes, Google Play, Microsoft Xbox og en række lignende tjenester, hvor brugeren vælger betaling på telefonregningen som sin foretrukne betalingsmetode. 

Du kan læse nærmere om 4Ts samarbejdspartnere på siden ”Indholdsudbydere”. Hvis du ønsker at blive samarbejdspartner med 4T og modtage betalinger, der opkræves via kundernes telefonregning, så hører vi gerne fra dig via kontaktformularen som du finder på siden ”Kontakt”. 

4T er et selskab, der er ejet af teleselskaberne Nuuday, Telenor, Telia og 3

teliafarver
3-farver
telenorfarve
nuudayfarver
Scroll til toppen